Brad Pitt har fundet første rolle siden sit store guldår

Brad Pitt har fundet første rolle siden sit store guldår
Brad Pitt ved Oscar-uddelingen i søndags. (Foto: Rachel Luna/Getty Images)

Efter nogle år præget af privat nedtur havde Brad Pitt karrierens måske største år i 2019.

Han vandt sin første Oscar for Tarantinos ‘Once Upon a Time in Hollywood’, charmerede røven ud af verden med sine takketaler og fik samtidig stor ros for sin hovedrolle i James Grays rumfilm ‘Ad Astra’.

Nu har den 56-årige skuespiller så fundet sin næste rolle: I David Leitchs kommende ‘Bullet Train’.

Filmen handler om fem lejemordere, der møder hinanden på et højhastighedstog og opdager, at deres missioner har en forbindelse. Det er næppe alle, der når helskindede frem til endestationen. Historien er baseret på den japanske bog ‘Maria Beetle’.

David Leitch er en af Hollywoods mest eftertragtede actioninstruktører i disse år, efter han spillede en stor rolle i instruktionen af ‘John Wick’ (selvom han ikke er krediteret for jobbet) og fulgte op med ‘Atomic Blonde’, ‘Hobbs & Shaw’ og ‘Deadpool 2’.

Optagelserne til ‘Bullet Train’ skulle gå i gang senere i år. Præcis hvilken rolle Brad Pitt skal spille, vides endnu ikke, men et rigtigt godt gæt er vel en af lejemorderne. Og det skal blive interessant at se, hvem de fire andre skal spilles af.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af