Ethan Hawke er 1800-tallets vigtigste opfinder i ’Tesla’ – se den stormfulde trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Arven fra Adam McKays ’The Big Short’ er til at tage og føle på i traileren til Sundance-vinderen ’Tesla’, der skildrer den voldsomme rivalisering mellem to af 1800-tallets vigtigste opfindere, Nikola Tesla (Ethan Hawke) og Thomas Edison (Kyle MacLachlan), som opfandt henholdsvis veksel- og jævnstrøm.

Tidsskildringen er nemlig opbrudt af nutidige sekvenser, hvor der ironisk kommenteres på handlingen og iscenesættelsen. Så langt, så meta.

Filmen skildrer Teslas liv som en af de væsentligste pionerer i overgangen til det 20. århundrede, og Ethan Hawke ser ud til at levere en stærkt introvert præstation som den mutte forsker. Der lader dog til at være rigeligt med højspændt drama i opfinderens vej til storhed i denne utraditionelle biopic.

’Tesla’ er instrueret af Michael Almereyda, der senest imponerende med den ’Black Mirror’-agtige ’Marjorie Prime’, som også modtog en pris på Sundance-festivalen.

Filmen får amerikansk premiere den 21. august. En dansk premiere er endnu uvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af