Olivia Wilde skal instruere nyt kvindecentreret Marvel-projekt

Olivia Wilde skal instruere nyt kvindecentreret Marvel-projekt
Olivia Wilde. (Foto: Photo by Frazer Harrison/Getty Images)

Skuespilleren Olivia Wilde fik en drømmestart på instruktørkarrieren, da hun debuterede med det stærke coming of age-drama ’Booksmart’ i 2019. Tidligere på året kunne hun så løfte sløret for sit nye thrillerprojekt ’Don’t Worry Darling’, og nu ser det ud til, at hun er klar til at kaste sig over endnu et stort projekt.

Ifølge Deadline har Wilde netop lukket en aftale om at instruere et nyt Marvel-projekt i Sonys Spider-Verse. Det er endnu småt med informationer omkring projektet, men Deadline gisner om, at historien skal baseres på Spider-Woman-karakteren, selvom det endnu ikke er bekræftet.

Den eftertragtede instruktør var tæt på at afslå tilbuddet grundet sin tætpakkede kalender. Dog var idéen om chancen for at lancere en ny kvindelig superhelt for svær at slippe for Wilde, der endte med at sige ja til tilbuddet.

Filmen følger i slipstrømmen på tiltrængte kvindedrevne superheltefilm som ’Captain Marvel’, ’Wonder Woman’ og ’Black Widow’. Manuskriptet skrives af ’Booksmart’-samarbejdspartneren Katie Silberman, der sammen med Wilde formodes at modernisere Spider-Woman, der gennem årene har fungeret som alterego for universets karakterer som Gwen Stacy, Mary Janes Watson og Jessica Drew.

Sony og Marvel har ikke ønsket at kommentere yderligere på projektet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af