‘The Kissing Booth’-stjerne skal spille lejemorder over for Brad Pitt

‘The Kissing Booth’-stjerne skal spille lejemorder over for Brad Pitt
Joey King til Critics' Choice Awards 2020. (Foto: Matt Winkelmeyer/Getty Images for Critics Choice Association)

21-årige Joey King har allerede høstet en Golden Globe-nominering for sin rolle i true crime-serien ‘The Act‘ og fået stor kommerciel succes med Netflix’ publikumsensation ‘The Kissing Booth‘.

Nu er hun klar til sin første store actionrolle – og hun får fornemt selskab. Ifølge Deadline er King lige nu ved at lukke forhandlingerne om en rolle i David Leitchs actionbasker ‘Bullet Train’, der har Brad Pitt i hovedrollen.

Filmen følger fem lejemordere, der møder hinanden på et højhastighedstog og opdager, at deres missioner har en forbindelse. Historien er baseret på den japanske bog ‘Maria Beetle’.

Brad Pitt og Joey King udgør to af de hårdkogte – og tilsyneladende vidt forskellige – mordere. Det er Pitts første rolle siden det store comeback med ‘Once Upon a Time in Hollywood‘ og ‘Ad Astra‘. Den virtuose actioninstruktør Leitch var senest aktuel med ‘Hobbs and Shaw‘ og imponerende inden da med vilde stuntsekvenser i blandt andet ‘Atomic Blonde’ og ‘John Wick’.

Joey King kan lige nu ses i ‘The Kissing Booth 2’ på Netflix, mens efterfølgeren allerede er i kassen. Det er endnu uvist, hvornår optagelserne til ‘Bullet Train’ begynder, men premieren ligger nok nogle år ude i fremtiden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af