Jason Bateman crashede Jimmy Kimmels Emmy-monolog: »Jeg har ikke været ude af huset i seks måneder!«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Årets Emmy-uddeling var en særpræget virtuel affære, hvorfor aftenens vært Jimmy Kimmel styrede løjerne fra scenen i et rungende tomt studie, kun akkompagneret af papfigurer af stjernerne.

Det ‘afslørede’ værten efter en fem minutters klassisk åbningsmonolog, hvor han ellers tilsyneladende adresserede hundredevis af stjerner i salen, fra Michael Douglas til Ricky Gervais til … Kimmel selv. Hov?

»Hvis jeg sidder dernede, hvordan kan jeg så stå her?« spurgte komikeren retorisk, hvorefter han undetstregede med et svirp til Donald Trumps proppede valg-events:

»Selvfølgelig står jeg her alene. Det her er ikke et MAGA-vælgermøde, det er Emmy-uddelingen!«

Helt Palle var Kimmel imidlertid alligevel ikke:

Jason Bateman havde nemlig sneget sig ind i salen, hvor han ‘crashede’ Kimmels åbningsmonolog. »Det her er en stor nat for mig. Jeg har ikke været ude af huset i seks måneder! Jeg vil være her!« argumenterede Bateman, som var nomineret til både Bedste mandlige hovedrolle i ‘Ozark’ og Bedste mandlige gæsterolle i ‘The Outsider’.

Skuespilleren tabte i sidste ende i begge kategorier – men kunne trøste sig med, at han fejrede resten af Emmy-aftenen hjemme hos BFF Jennifer Aniston.

Se alle årets Emmy-vindere HER

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af