LaKeith Stanfield, Zazie Beetz og Regina King tilslutter sig Netflix-western – produceret af Jay-Z

LaKeith Stanfield, Zazie Beetz og Regina King tilslutter sig Netflix-western – produceret af Jay-Z
LaKeith Stanfield ved Screen Actors' Guild Awards, 2019. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images for Turner)

Netflix har samlet en regulær stjerneparade i den kommende western ‘The Fall They Fall’, som produceres af selveste Jay-Z.

LaKeith Stanfield (‘Atlanta’), Zazie Beetz (‘Joker’), Oscar-vinder Regina King (‘Watchmen’) og Oscar-håbefulde Delroy Lindo (‘Da 5 Bloods’) har netop tilsluttet sig filmen, der har Jonathan Majors (‘Lovecraft Country’) og Idris Elba i hovedrollerne.

Filmen er en western, udelukkende med sorte skuespillere i hovedrollerne. Historien følger den lovløse Nat Love (Majors), der erfarer, at den mand (Idris Elba), som dræbte hans forældre to årtier tidligere, snart bliver løsladt fra fængsel. Love samler sin bande for at opspore ham og få sin hævn.

‘The Harder They Fall’ instrueres af Jeymes Samuel, der er kendt under sit musikernavn The Bullitts. Filmen markerer hans spillefilmdebut efter at have instrueret en kortfilm og en musikvideo for Jay-Z.

Der er endnu ikke udmeldt en dato for optagestart.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af