Jon Stewart vender tilbage til tv-skærmen

Jon Stewart vender tilbage til tv-skærmen

Tidligere ’The Daily Show’-vært Jon Stewart har indgået en flerårig kontrakt med Apple og er nu klar til at vende tilbage på skærmen i en aktualitetsbåret serie på Apple TV+.

Serien, som endnu ikke har fået en titel, er planlagt til at munde ud i flere sæsoner, hvor den følger Stewarts mærkesager og udforsker en række af de aktuelle emner, der fylder i offentlige debat.

Sæsonerne vil desuden blive suppleret af en ledsagende podcast, som fortsætter diskussionerne fra de enkeltstående afsnit.

Jon Stewart stoppede som vært på ’The Daily Show’ i 2015 efter hele 17 succesfulde år i stolen. I 2014 debuterede han bag kameraet med den alvorlige gidselfilm ’Rosewater’, og tidligere i år var han aktuel med den politiske komedie ‘Irresistible’. 

Den Emmy-vindende komiker producerer blandt andet serien med den tidligere HBO-direktør Richard Plepler.

Samarbejdet mellem Stewart og Plepler kommer i kølvandet på, at Stewart i 2015 indgik en flerårig kontrakt med HBO med Plepler i spidsen, hvilket blandt andet omfattede en animeret dagsaktuel serie på streamingtjenesten, som senere blev skrottet. Siden sagde Plepler farvel til kanalen.

Det præcise antal af episoder i den kommende serie er stadig uklart, og en premieredato er endnu ikke blevet bekræftet.  

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af