‘The Batman’ udskydes til 2022 – og alle DC’s kommende superheltefilm påvirkes

‘The Batman’ udskydes til 2022 – og alle DC’s kommende superheltefilm påvirkes
Robert Pattinson i 'The Batman'

Den seneste uge har været en regulær mavepuster for alle os, der med længsel venter på at opleve de helt store Hollywood-produktioner i biografmørket. Først blev novembers ‘No Time To Die’-premiere udskudt til foråret 2021, så stod decembers ‘Dune’-premiere for skud, da en ny dato blev sat til oktober 2021.

Og nu melder Warner Bros. så, at snart sagt alle DC’s kommende superheltefilm også bliver forsinkede.

Matt Reeves ventede ‘The Batman’ er den første titel, der rammes af corona-rokaden. Filmen var tiltænkt en premiere i oktober 2021, men eftersom Warner Bros. nu netop har flyttet ‘Dune’ til denne måned, må vi vente yderligere seks måneder på at se Robert Pattinson bag rattet i batmobilen i foråret 2022.

Udskydelserne tæller foruden ‘The Batman’ også ‘The Flash’ og ‘Shazam! 2’, som udskydes til henholdsvis november 2022 og sommeren 2023. Og som om det ikke var nok, er Dwayne Johnson-filmen ‘Black Adam’ blevet taget helt ud af kalenderen.

Der er endnu ingen meldinger om, hvorvidt ‘Wonder Woman 1984’, som efter planen får premiere til december i år, også bliver påvirket. Men det er med al sandsynlighed blot et spørgsmål om tid med tanke på, at ‘Dune’s decemberpremiere er aflyst.

Lad os slutte med en god nyhed:

‘The Matrix 4’ med Keanu Reeves i hovedrollen er blevet fremskyndet fire måneder og kan – fingers crossed – ses i biograferne til december 2021.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af