Ungdomshitserien ’Centrum’ vender tilbage som julekalender – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør og manuskriptforfatter Jonas Risvig fik bragende succes med ungdomsserien ’Centrum’, der blev skabt og udgivet ugentligt under den store coronanedlukning tilbage i foråret.

Nu vender den populære serie stærkt tilbage som julekalender, og at dømme ud fra traileren er der lagt i kakkelovnen til endnu et nuanceret indblik i ungdomstilværelsen i en tid, hvor verden endnu er plaget af corona.

Julekalenderen består af 24 afsnit og følger de samme fire venner, der hver især drømmer om at få et ønske opfyldt inden jul.

Igen bliver vennegruppen sat på prøve, da Maja pludselig tager afstand til gruppen efter at være blevet drugget til en fest. Sideløbende hænger Agnes og Williams jalousi-ramte forhold i en tynd tråd, mens Lunas angst og ensomhed overtager hendes sind.

Det centrale cast udgøres endnu engang af Silje Schmidt, Anemone Camphausen, Erik Schmidt og Martha W. Hart-Hansen, og ligesom i første sæson vil serien indeholde gæsteoptrædener fra store skuespillere og musikere, hvilket denne gang inkluderer blandt andre Magnus Millang, Klamfyr, Lars Hjortshøj, Rasmus Botoft og Maria Fantino.

Afsnittene vil kunne ses kvit og frit på Jonas Risvigs egen Youtube-kanal, hvor der vil lande et nyt afsnit om dagen frem til den 24. december.  

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af