Her er årets 10 mest sete film på HBO Nordic

Her er årets 10 mest sete film på HBO Nordic
Hugh Jackman og Allison Janney i 'Bad Education'.

HBO Nordic udmærker sig mestendels ved deres store serieudvalg, der tæller flagskibene fra HBO, men også indkøbte titler fra Hulu og Showtime. Men streamingtjenesten gemmer også på et rimeligt filmudvalg, der ofte bliver overset blandt de mange Emmy-vindende serier.

HBO Nordic offentliggjorde tidligere på måneden årets 10 mest sete serier og nu er turen kommet til spillefilmene. Og det er som altid interessant at få indblik i, hvilke film abonnenterne kaster sig over.

Førstepladsen går – ikke overraskende – til Steven Soderberghs nærmest profetiske pandemi-thriller ‘Contagion’ fra 2011, som var på alles læber på ny, da først coronavirussen brød ud i Danmark.

Af originale HBO-titler finder man det glimrende svindlerdrama ‘Bad Education‘ med Hugh Jackman, Seth Rogen-komedien ‘An American Pickle‘ samt abortsatiren ‘Unpregnant‘.

Men listen understreger med al tydelighed, at HBO Nordic har et markant hul, når det gælder originalproducerede film. Modsat Netflix skyder de nemlig ikke flere nye titler ud om ugen – faktisk kan antallet af interessante, nye spillefilm tælles på få hænder.

Derfor domineres resten af listen da også af klassikere som ‘Sex and the City: The Movie’, mens publikum tilsyneladende har været i katastrofehumør med tornadofilmen ‘Into the Storm’ og Brad Pitts stort anlagte zombiefilm ‘World War Z’. Der er dog også blevet plads til én arthouse-titel: Den hjemsøgende krigsfilm ‘Kaptajnen’ fra 2018.

Se den fulde liste herunder:

1. ‘Contagion’
2. ‘An American Pickle’
3. ‘Bad Education’
4. ‘Into the Storm’
5. ‘Sex and the City: The Movie’
6. ‘Unpregnant’
7. ‘World War Z’
8. ‘The Captain’
9. ‘The Oxford Murders’
10. ‘The Limehouse Golem’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af