Sådan har man aldrig set Pinocchio før – se traileren med Robert Benigni som Gepetto

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som følge af de nye coronarestriktioner er også den danske premiere på Matteo Carrones italienske live action-tilpasning af ’Pinocchio’ nu blevet udskudt på ubestemt tid.

Til gengæld kan vi ud fra den netop offentliggjorte trailer,se frem til en flot – om end noget dyster – udgave af det klassiske eventyr, som er bedst kendt fra Disneys tegnefilm fra 1940.

Omringet af smukke italienske landskaber og ved brug af banebrydende specialeffekter følger vi den ensomme træskærer Gepetto (Den Oscar-vindende Roberto Benigni), hvis trædukke Pinocchio på magisk vis pludselig bliver vækket til live.

Den naive trædukke, som vil gøre alt for at blive en rigtig dreng, bliver dog hurtigt ledt på afveje, da han støder ind i mystiske og overnaturlige væsner på en farefuld rejse.

Den italienske instruktør Matteo Garrone er bedst kendt for at have stået bag film som ’Gomorrah’ og ’Dogman’, og udover Benigni har filmen italienske skuespillere som Federico Ielapi, Gigi Proietti, Rocco Papaleo, Massimo Ceccherini, Marine Vacth og Alida Baldari Calabria på rollelisten.

Alt tyder på, at vi kommer til at se meget mere til ‘Pinocchio’ i den nærmeste fremtid, da Disney er på trapperne med deres udgave, der efter sigende vil have Tom Hanks i hovedrollen. Derudover har den Oscar-vindende ’The Shape of Water’-instruktør Guillermo del Toro også annonceret, at han er på vej med en udgave af eventyret, som han beskriver som sit livslange passionsprojekt.

Indtil videre afventer vi ny dansk premieredato på Garrones udgave.   

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af