Shia LaBeouf blev angiveligt fyret fra stjernespækket Olivia Wilde-film efter sammenstød med cast og instruktør

Shia LaBeouf blev angiveligt fyret fra stjernespækket Olivia Wilde-film efter sammenstød med cast og instruktør
Shia LaBeouf. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Det lignede et mainstream-comeback for Shia LaBeouf, da det i april kom frem, at han skulle spille over for Florence Pugh i Olivia Wildes psykologiske thriller ‘Don’t Worry Darling’.

Men da filmoptagelserne skulle begynde i september, var han pludselig blevet erstattet af Harry Styles. Den officielle årsag blev beskrevet som konflikter i LaBeoufs skema, men ifølge Variety blev den omstridte skuespiller fyret fra produktionen på grund af dårlig opførelse.

Ifølge Variety var der sammenstød mellem LaBeouf og flere af hans medspillere og Wilde, der i sidste ende fyrede ham. Artiklen nævner også, at Wilde er kendt for sin »zero asshole policy«, mens anonyme kilder tæt på produktionen udtaler, at LaBeouf »ikke var nem at arbejde sammen med«.

Fyringen kom omkring tre måneder inden, at LaBeouf blev sagsøgt af sin ekskæreste FKA Twigs, der anklager skuespilleren for vold og overgreb. Siden har Sia støttet op om FKA Twigs’ sagsanlæg, mens LaBeouf er blevet fjernet fra Oscar-kampagnen for den imødesete Netflix-film ‘Pieces of a Woman‘.

Variety har været i kontakt med LaBeoufs advokat, der udtaler, at skuespilleren » har brug for hjælp, og det ved han. Vi søger lige nu den form for meningsfulde, intensive og langsigtede behandling, han desperat har brug for«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af