Jared Letos Joker gør comeback i ny trailer til ’Zack Snyder’s Justice League’

Jared Letos Joker gør comeback i ny trailer til ’Zack Snyder’s Justice League’
Ezra Miller, Ben Affleck og Gal Gadot i 'Justice League' (2017). (Foto: Warner Bros. Pictures)

Premieredatoen for ’Zack Snyder’s Justice League’ nærmer sig med hastige skridt. Herhjemme kan Snyder-udgaven ses på HBO Nordic fra den 18. marts, og nu får fans af DCEU-filmene en ekstra forsmag på, hvad de kan forvente at se.

Den nye trailer til superhelteeposset ser ud til at bringe de helt store følelser på banen. Med ultraseriøse grimasser, dommedagsvibes, dyster trailermusik og citater som »guden (Superman, red.) er død«, ligner det, at Snyder har fået tonen på plads i forhold til 2017-udgaven.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men det mest i øjenfaldende i løbet af traileren må siges at være Jared Leto klædt ud som Jokeren, der dukker op i slutningen til et comeback, som han før, om end kryptisk, har luftet idéen om.

Sidste gang Leto spillede Jokeren i en DCEU-film var i ’Suicide Squad’ fra 2016. En rolle, som var genstand for meget kontroversiel omtale, både fra omverdenen og hans kollegaer, og som i sidste ende gjorde, at han ikke ville se filmen.

Hvor stor en rolle Jared Letos Joker får i ’Zack Snyder’s Justice League’ er fortsat uvist.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af