’Zack Snyder’s Justice League’ får dansk premieredato

’Zack Snyder’s Justice League’ får dansk premieredato
Ezra Miller, Ben Affleck og Gal Gadot i 'Justice League' (2017). (Foto: Warner Bros. Pictures)

Ventetiden er ved at være ovre for de DC-fans, der har presset på for at få ’Zack Snyder’s Justice League’ udgivet.

Sidste år blev det offentliggjort, at en fire timer lang Zack Snyder-udgave af ’Justice League’ ville få premiere i år på HBO Max. Og nu har ’The Snyder Cut’ tilmed fået en dato på en dansk premiere – nemlig den 18. marts på HBO Nordic.

Filmen handler om Bruce Wayne/Batman, der må samle et hold af magtfulde individer, som kan bekæmpe en gruppe faretruende fjender. Batmans hold, der må se bort fra den afdøde Superman, består af Wonder Woman, Aquaman, The Flash og Cyborg, og de må kæmpe side om side for at redde planeten fra de onde kræfter, blandt andre superskurken Darkseid.

Zack Snyder måtte i postproduktionen af ’Justice League’ træde tilbage som instruktør, efter hans datter døde på tragisk vis, og ’The Avengers’-instruktøren Joss Whedon overtog derefter tøjlerne til filmen, som udkom tilbage i 2017. Siden da har problemerne væltet ned over den ambitiøse superheltesatsning. Blandt andet var Ray Fisher, som spiller Cyborg, ude og kritisere både Whedon og DC Films-bossen, Geoff Johns som følge af ubehagelige forhold under optagelserne.

Filmen blev slagtet ved premieren, og vores egen anmelder var heller ikke begejstret. To stjerner blev det til samt et prædikat som »den mest ringe superhelterodebutik«.

Men nu er der lys for enden af tunnelen for de dedikerede DC- og Snyder-fans. Filmen bliver nu udgivet i den stil, som Zack Snyder oprindelig havde forestillet sig, og derfor er den både skrevet og klippet om, ligesom Junkie XL leverer et nyt soundtrack, der erstatter Danny Elfmans ditto.

Indtil filmen får dansk premiere kan fans glæde sig over de nye plakater, der netop er offentliggjort:

‘Zack Snyder’s Justice League’. (Foto: HBO Nordic.)
‘Zack Snyder’s Justice League’. (Foto: HBO Nordic.)
‘Zack Snyder’s Justice League’. (Foto: HBO Nordic.)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af