Tom Holland kiksede sin Star Wars-audition på grund af grineflip

Tom Holland kiksede sin Star Wars-audition på grund af grineflip
'Tom Holland'. (Foto: PR.)

Tom Holland mangler ikke just arbejde for tiden med den kommende treer til MCU’s ’Spider-Man’-film, Doug Limans kaosramte ’Chaos Walking’ og den planlagte filmadaption af de populære ’Uncharted’-spil. Derudover er han snart aktuel som stofmisbruger i Russo-brødrenes ’Cherry’, som får præmiere på Apple TV+ 26. februar.

Men vejen til succes har ikke været en strømlinet dans på roser for Holland, der også har måttet acceptere et par fejlslagende auditions undervejs. Nu afslører han i et interview med Backstage, at han potentielt kunne have spillet Finn, som spilles af John Boyega, i de nye ’Star Wars’-film, hvis én audition havde forløbet anderledes.

»(…) Jeg kan huske min audition til ’Star Wars’. Jeg var vel til den fjerde eller femte audition, og jeg tror, at jeg prøvede til John Boyega’s rolle«, siger Holland til Backstage.

»Jeg kan huske en scene med den her kvinde (…), og hun var bare en drone. Jeg prøvede at sige ting som ’vi må tilbage til skibet!’, imens hun sagde ’bleep, bloop, bloop, bleep bloop’. Jeg kunne ikke stoppe med at grine. Jeg synes, det var så sjovt«.

»Og jeg havde det virkelig dårligt med det, for hun forsøgte virkelig efter bedste evne at lyde overbevisende som en androide, drone, eller hvad de kalder dem. Så ja, jeg fik ikke rollen. Det var ikke min fineste stund«.

Rollen endte som nævnt med at gå til John Boyega, der sidenhen har kritiseret Disneys markedsføring, hvor han mener at sorte karakterer spiller en større rolle i promoveringen, end de gør i selve filmene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af