Guillermo del Toro storroser ‘Druk’ over for Mads Mikkelsen og Thomas Vinterberg: »Det er ekstraordinært«

Guillermo del Toro storroser ‘Druk’ over for Mads Mikkelsen og Thomas Vinterberg: »Det er ekstraordinært«
Mads Mikkelsen i 'Druk'. (Foto: PR)

Thomas Vinterberg og Mads Mikkelsen har for tiden godt gang i ‘Druk’s Oscar-kampagne, hvilket betyder, at de figurerer i mange store amerikanske branchemedier. Senest har Vinterberg eksempelvis snakket med instruktørkollegaen Sofia Coppola, og Mikkelsen har talt med sin ‘Casino Royale’-medskuespiller Daniel Craig.

Nu har Indiewire fået fat i begge danskere og sat dem sammen med ingen ringere end Guillermo del Toro. Og det er ikke helt tilfældigt, for den mexicanske instruktør bag Oscar-vinderen ‘The Shape of Water’ er kæmpestor fan af ‘Druk’.

»Det er ekstraordinært at se en film, der rører dig, der påvirker dig, som den her film gjorde det ved mig«, siger del Toro i videoen, der kan ses nederst i artiklen. Dernæst roser han filmens titel – altså både den danske og den engelske.

»Jeg ville gerne sige noget: Den danske titel og den engelske titel er begge meget, meget smukke. På engelsk er det, fordi ‘Another Round’ betyder, at alle de her karakterer får en ny omgang i livet, og den anden handler om at være på druk, den originale titel, men det handler om det samme: Kan vi blive beruset af livet? Kan vi prøve igen?«.

Mexicaneren roser blandt andet også Mads Mikkelsen for sin præstation som forskellige grader af fulderik:

»Vi kan tale om, hvor svært det er at spille fuld i en film, hvilket er er en af de sværeste ting for enhver skuespiller og instruktør at skyde«, siger del Toro til danskeren, der efterfølgende fortæller om den fuldskabs-bootcamp, skuespillerne var på som forberedelse til filmen.

De endelige Oscar-nomineringer, hvor ‘Druk’ kæmper mod 14 andre internationale film, offentliggøres 15. marts, og Oscar-showet løber af stablen måneden efter, 25. april.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af