Se traileren til den danske serie ‘Try Hard’ om Counter Strike-hold fra provinsen

Se traileren til den danske serie ‘Try Hard’ om Counter Strike-hold fra provinsen
'Try Hard'. (Foto: Anders Omvik)
STREAMING TOGETHER

Anders Morgenthaler (’Ustyrligt’) og Allan Hyde (’Cold Hawaii’) står bag ’Try Hard’, der lægger sig i sporet af en række andre danske Viaplay Originals som ’Den som dræber – fanget af mørket’.

Men historien i ’Try Hard’ er ganske anderledes end de øvrige serier fra streamingtjenesten.

I Morgenthaler og Hydes serie følger vi Sebastian og hans venner, der er fristet af de mange millioner, som akkompagnerer en professionel gamerkarriere og derfor forsøger de at stable et Counter Strike-hold på benene i en af Danmarks søvnige provinsbyer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke en let opgave, især med tanke på at rekrutteringen af holdet må finde sit beskedne afsæt i den lokale internetcafé. Motivationen for de mange penge bliver ikke mindre, da Sebastian, der hverken har uddannelse eller talent, bliver smidt ud hjemmefra, da forældrene er trætte af hans sløvhed. Og med ét er der meget mere på spil end først antaget.

I rollen som Sebastian ses Ari Alexander (’Alfa’), mens han flankeres af Patrick A. Hansen, Niclas Vessel Køplin, Mohamed Djeziri, Ditte Hansen, Alexander Magnússon, m.fl.

’Try Hard’ består af otte episoder og får premiere på Viaplay den 16 maj, og her vil man kunne streame alle afsnit på én gang.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af