‘Gossip Girl’-reboot får pirrende teaser og premieredato

‘Gossip Girl’-reboot får pirrende teaser og premieredato
'Gossip Girl'. (Foto: PR)

HBO satser stort på sine ikoniske titler. Udover ‘Friends: The Reunion’ og det kommende ‘Sex and the City’-reboot kan vi se frem til endnu en tur i nostalgi-maskinen med det kommende reboot af ‘Gossip Girl’.

Serien, der oprindeligt løb fra 2007 til 2012, er blevet opdateret til Gen Z med smartphones og allestedsnærværende sociale medier. Samtidig er det gamle cast, der var anført af Blake Lively, blevet smidt på porten til fordel for en række nye ansigter.

Omdrejningspunktet er dog stadig unge eksistenser i overklassemiljøet på Upper East Side i Manhattan, som får den titulære Gossip Girl på nakken (fortsat med stemme af Kristen Bell): Hun spiller folk ud mod hinanden og blotlægger hemmeligheder med stor intrige til følge.

Castet anføres af Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Zion Moreno, Whitney Peak og Savannah Lee Smith. Serien dirigeres af showrunner Joshua Safran, der var forfatter og producer på den oprindelige sæson.

Der er forventet premiere på HBO Nordic 8. juli.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af