Luca Guadagnino lægger ‘Call Me By Your Name’-opfølger på is

Luca Guadagnino lægger ‘Call Me By Your Name’-opfølger på is
Armie Hammer og Timothée Chalamet i 'Call Me By Your Name'. (Foto: PR)

Luca Guadagnino har længe flirtet med tanken om at lave en opfølger til sin største succes til dato, den storroste kærlighedsfortælling ‘Call Me By Your Name’.

Men i et nyt interview med Deadline fortæller instruktøren, der lige nu arbejder på den stjernespækkede Chalamet-film ‘Bones & All’, at en ‘Call Me By Your Name’-fortsættelse ikke længere er en prioritet.

»Sandheden er, at mit hjerte stadig ligger i filmen, men lige nu arbejder jeg på denne film (‘Bones & All’, red.), og forhåbentligt kommer jeg til at lave ‘Scarface’ (remake af Brian De Palmas gangsterklassiker, red.) snart. Og så har jeg mange andre projekter i støbeskeen. Så jeg vil fokusere på at arbejde på denne side af Atlanten og de film, jeg gerne vil lave«, lyder det fra instruktøren.

Det sker selvfølgelig tit, at filmskabere lægger projekter på køl for en stund. Men ‘Call Me By Your Name’-opfølgeren er særligt blevet besværliggjort af krænkelsesanklagerne mod Armie Hammer. Samtidig er Chalamet blevet så stor en stjerne, at det givetvis kan være vanskeligt for ham at finde plads i kalenderen.

I ‘Bones & All’ spiller Taylor Russell (‘Waves’) og Chalamet henholdsvis Maren og Lee, der mødes på landevejen i Ronald Reagans USA. Maren leder efter sin far, som hun aldrig har mødt, for at få opklaret et brændende spørgsmål: Hvorfor har hun en uimodståelig lyst til at dræbe og spise alle de mennesker, der holder af hende?

Filmen beskrives som en »horrorkærlighedsshistorie«, hvilket lyder som en lovende blanding af Guadagninos gyserforkærlighed, som vi så den i ‘Suspiria’, og romancen fra ‘Call Me By Your Name’ og senest den oversete HBO-serie ‘We Are Who We Are’.

Optagelserne er netop skudt i gang, så filmen må nok tidligst forventes i slutningen af 2022.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af