Rygte: Kirsten Dunst vender tilbage som MJ i ‘Spider-Man: No Way Home’

Rygte: Kirsten Dunst vender tilbage som MJ i ‘Spider-Man: No Way Home’
Tobey Maguire og Kirsten Dunst i 'Spider-Man'. (Foto: PR)

Siden Marvel og Sony fik styr på deres økonomiske stridigheder og den tredje edderkoppefilm med Tom Holland i spidsen, ’Spider-Man: No Way Home’, blev en realitet, har rygtebørsen villet det, at en række gamle kendinge i det filmiske Spider-Man-univers gør comeback i en form for multiverse-fortælling.

Alfred Molina og Jamie Foxx er allerede bekræftet på rollelisten, som henholdsvis skurkene Doctor Octopus og Electro, men også Andrew Garfield, Emma Stone og Tobey Maguire er blevet nævnt igen og igen (førstnævnte afviste først at være blevet kontaktet, men da hans tidligere Spider-Man-stuntmand pludselig blev spottet på filmsettet, blev der anderledes stille fra skuespillerens kant).

Tobey Maguire og Kirsten Dunst i ‘Spider-Man’. (Foto: PR)

På samme vis har der selvsagt også været spekulationer om, hvorvidt Maguires medspiller og MJ Kirsten Dunst vender tilbage har, og dét rygte får nu nyt liv, idet fans har fået øje på en interessant deltaje på ’Spider-Man: No Way Home’s IMDB-side. Kostumedesigneren Askia Won-Ling Jacob er nemlig krediteret som værende personlig kostumedesigner for ’Ms. Dunst’ – en kredit, der også står på Jacobs egen IMDb-side.

Det var fansiden Tobey Maguire & Kirsten Dunst News, der fik øje på og straks tweetede om den mystiske kreditering.

Og med den kommende ’Doctor Strange in the Multiverse of Madness’, der har hevet den tidligere ‘Spider-Man’-instruktør Sam Raimi om bord og lover at blande tidslinjer og Marvel-universer, synes alt efterhånden at være muligt i MCU-regi.

’Spider-Man: No Way Home’ er ligesom ‘Spider-Man: Far From Home’ instrueret af Jon Watts og får premiere i år 17. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af