’Midnight Special’-instruktør skal stå i spidsen for spinoff til ’A Quiet Place’

’Midnight Special’-instruktør skal stå i spidsen for spinoff til ’A Quiet Place’
'A Quiet Place Part II'. (Foto: PR)

John Krasinski trak tilbage i 2018 overskrifter og positive anmeldelser for den opfindsomme horrorthriller ’A Quiet Place’, hvori han placerede en familie i postapokalyptiske omgivelser med lydfølsomme monstre om hvert et hjørne.

Og ‘A Quiet Place: Part II’ – der i Danmark først får premiere i næste måned grundet covid-19-forsinkelser – har ligeledes modtaget roser i USA siden premieren i foråret.

Nu ser franchisen ud til at vokse sig større endnu:

Ifølge The Playlist, har Paramount Pictures nemlig allerede sat et kryds i kalenderen den 23. marts 2023 for en ny film, der foregår i samme univers som Krasinskis film.

Mediet skriver desuden, at der ikke er tale om en tredje ombæring med familien fra de forrige film, men at det nye kapitel i stedet vil fokus på et sæt nye karakterer, der skal forsøge at tage kampen op imod de snu monstre.

På instruktørposten bliver der også foretaget en udskiftning, idet et andet af Hollywoods helt store talenter tager over for Krasinski, nemlig ’Midnight Special’– og ’Loving’-instruktøren, Jeff Nichols (Krasinski er dog stadig idémand på spinoffet),

Det tyder med andre ord på, at Paramount er klar til at gå all-in på et ’A Quiet Place’-univers i stil med horrorfranchisen ’The Conjuring’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af