Steven Soderbergh vender tilbage til heist-genren med den stjernespækkede ’No Sudden Move’ – se traileren

Steven Soderbergh vender tilbage til heist-genren med den stjernespækkede ’No Sudden Move’ – se traileren
'No Sudden Move'. (Foto: PR)
STREAMING TOGETHER

Efter årets Oscar-blamage er Steven Soderbergh klar med sin nye film, ’No Sudden Move’.

Instruktøren er som altid produktiv, og hans seneste film inkluderer ’Unsane’, ’The Laundromat’ og ’Let Them All Talk’.

Med ‘No Sudden Move’ ser det dog ud til, at han vender tilbage til den klassiske heist-formula, som han nød stor succes med i form af ’Oceans Eleven’-filmene.

Filmen foregår i Detroit i 1955 og handler om en gruppe småkriminelle, som hyres til det, de tror, er et let og simpelt kup – som imidlertid går fuldstændigt galt. Det får gruppen til at lede efter, hvem der har hyret dem, og hvad det egentlige formål i virkeligheden var.

Vanen tro har Soderbergh allieret sig med et imponerende ensemble, som blandt andet tæller Don Cheadle, Benicio del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Ray Liotta, Brendan Fraser, Noah Jupe, Amy Seimetz og Matt Damon (som dog kun medvirker i en mindre cameo).

’No Sudden Move’ bliver Soderberghs anden film med streamingtjenesten HBO Max, efter han i 2020 skrev under på en treårig kontrakt, hvoraf ’Let Them All Talk’ var den første, og den næste bliver ’KIMI’, der har Zoë Kravitz og Devin Ratray på rollelisten.

’No Sudden Move’ får premiere på HBO Max 1. juli, mens den danske dato fortsat er ukendt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af