Oscar Isaac og Jessica Chastain genforenes i ‘The Affair’-skabers nye HBO-serie – se traileren til ‘Scenes from a Marriage’

Oscar Isaac og Jessica Chastain genforenes i ‘The Affair’-skabers nye HBO-serie – se traileren til ‘Scenes from a Marriage’
Oscar Isaac og Jessica Chastain i traileren til 'Scenes from a Marriage'. (Foto: screenshot fra Youtube)

I starten af året placerede vi ‘Scenes from a Marriage’ på listen over de mest ventede serier i 2021, og det kan man jo godt forstå. Holdet bag den nye HBO-miniserie, som netop har udgivet sin første lange trailer, er nemlig mere end kompetent.

Serien er et remake af Ingmar Bergmans klassiske tv-serie ‘Scener fra et ægteskab’ fra 1973, der fulgte et ægteskabs op- og nedture over 10 år. Den svenske mesterinstruktør havde delvist baseret handlingen på sit eget ægteskab med skuespiller Liv Ullmann, der spillede den ene hovedrolle over for Erland Josephson.

Den nye fortolkning er skrevet og instrueret af Hagai Levi, der senest storhittede som showrunner på ‘The Affair’. Han flytter handlingen fra 70’ernes Sverige til nutidens USA, hvor to af Hollywoods største stjerner spiller det kriseramte ægtepar. Således genforenes Oscar Isaac og Jessica Chastain foran kameraet for første gang siden den fremragende thriller ‘A Most Violent Year’ fra 2015.

De første afsnit af ‘Scenes from a Marriage’ skal vises på den prestigefulde filmfestival i Venedig i starten af september, og serien kan ses på HBO Nordic fra den 13. september.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af