Se Kim Bodnia gøre sin entre i ny trailer til sæson to af Netflix-fantasybraget ‘The Witcher’

Se Kim Bodnia gøre sin entre i ny trailer til sæson to af Netflix-fantasybraget ‘The Witcher’
Kim Bodnia i 'The Witcher'. (Foto: Netflix)

Skal man tro den nye trailer til Netflix’ store fantasyflagskib, ‘The Witcher’, kommer Kim Bodnia til at spille en vigtig birolle i den imødesete anden sæson.

Danskeren, der i de seneste år har fået gang i den internationale karriere med blandt andet ‘Killing Eve’, spiller rollen som Vesemir, der er mentor til Henry Cavills Geralt af Rivia. Han gør således Lars Mikkelsen, der fortsætter i rollen som troldmanden Stregobor, selskab på den episke serie.

Vesemir genforenes med sin tidligere lærling, da Geralt drager mod sin hjemby for at holde prinsesse Ciri og hendes kræfter skjult, indtil hun har lært at bruge dem.

At dømme efter traileren går den umage duo en farefuld færd i møde, når krigen på Kontinentet snart står ud i lys lue.

‘The Witcher’ er en af de mest sete på Netflix. Anden sæson får premiere på streamingtjenesten den 17. december, og sæson tre er allerede blevet annonceret.

Og så arbejder streaminggiganten desuden på at udvide universet med en spinoff-serie, der tidligere på året fandt sin hovedrolleindehaver.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af