Netflix løfter sløret for årets mest populære film og serier i Danmark

Netflix løfter sløret for årets mest populære film og serier i Danmark
Mads Mikkelsen i 'Polar'.

Netflix er kendt for at holde kortene tæt ind til kroppen, når det gælder seertal. Men en sjælden gang imellem deler streaminggiganten reelle tal eller lister over de mest populære film og serier på tjenesten.

Denne gang har Netflix offentliggjort en liste over årets mest populære film og serier i Danmark, og her er det streamingtjenestens stærkt imødesete fantasy-satsning ‘The Witcher‘, der topper den samlede liste for både film og serier. På den samlede liste finder man også action-baskere som ‘Triple Frontier‘, Michael Bays nye ‘6 Underground’, Mads Mikkelsen-filmen ‘Polar‘ og udskældte ‘Murder Mystery‘ med Adam Sandler og Jennifer Aniston samt Martin Scorseses ‘The Irishman‘ og ‘Stranger Things‘ sæson 3.

Ser man på listen for serier, har vi, udover ‘The Witcher’ og ‘Stranger Things’, været glade for ‘Sex Education‘, ‘The Umbrella Academy‘, ‘The Rain‘ sæson 2 og ‘Unbelievable‘, mens den nyligt udkomne anden sæson af ‘You‘ også har sneget sig ind på listen sammen med den nye sæson 4 af ‘Rick and Morty’.

Filmlisten byder også på Zac Efron som seriemorder i ‘Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile‘, ‘The Highwaymen‘, ‘A Star Is Born‘ og ‘The Perfect Date’. Netflix har også lavet en særskilt liste for dokumentarfilm, hvor ‘Our Planet‘ topper, mens Travis Scott-dokumentaren ‘Look Mom I Can Fly‘ og Fyre Festival-dokumentaren også når listen.

Listerne er lavet ud fra det antal Netflix-konti, som har set mindst to minutter af en serie, film eller dokumentar de første 28 dage efter den blev gjort tilgængelig på Netflix i 2019 – og er således ikke helt retvisende for årets generelt mest sete titler. Netflix fortæller desuden, at titler, som er udgivet i december, er baseret på både seertal og forventede seertal.

Se de fulde lister herunder:

Top 10 – både serier og film

1. The Witcher
2. Murder Mystery
3. Triple Frontier
4. 6 Underground
5. Polar
6. The Irishman
7. Isn’t it Romantic
8. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
9. Stranger Things 3
10. The Highwaymen

Top 10 – serier

1. The Witcher
2. Stranger Things 3
3. Sex Education
4. The Umbrella Academy
5. The Rain S2
6. Unbelievable
7. Rick and Morty S4
8. Du S2
9. 13 Reasons Why S3
10. Hjem til jul

Top 10 – spillefilm

1. Murder Mystery
2. Triple Frontier
3. 6 Underground
4. Polar
5. The Irishman
6. Isn’t it Romantic
7. Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
8. The Highwaymen
9. A Star is Born
10. The Perfect Date

Top 10 – dokumentarer

1. Our Planet
2. Madeleine McCann-sagen
3. Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes
4. Formula 1: Drive to Survive
5. Travis Scott: Look Mom I Can Fly
6. FYRE: The Greatest Party that Never Happened
7. HOMECOMING: A film by Beyonce
8. The Great Hack: Cambridge Analytica-skandalen
9. Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates
10. The Devil Next Door

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af