Kirsten Dunst er åben for at vende tilbage til ‘Spider-Man’-universet: »Jeg ville aldrig sige nej til sådan noget«

Kirsten Dunst er åben for at vende tilbage til ‘Spider-Man’-universet: »Jeg ville aldrig sige nej til sådan noget«
Tobey Maguire og Kirsten Dunst i 'Spider-Man'. (Foto: PR)

Hvilke gamle kendinge dukker monstro op i ‘Spider-Man: No Way Home’? Det spørgsmål er blevet heftigt diskuteret, siden det for knap et år siden kom frem, at flere tidligere ‘Spider-Man’-skuespillere ville dukke op i den nye Marvel-film over for Tom Holland.

Kirsten Dunst, der som bekendt spillede Mary Jane Watson i Sam Raimis ‘Spider-Man’-trilogi fra 00’erne, er blandt de navne, som er blevet nævnt på rygtebørsen. Selv har hun dog afvist i et interview hos Total Film, at hun skulle være med i den nye film.

Det betyder dog ikke, at det ikke kan komme til at ske engang i fremtiden, fortæller hun til Variety.

»Jeg ville aldrig sige nej til sådan noget«, siger hun til Variety i et interview i anledning af den snarlige premiere på ‘The Power of the Dog’. »Jeg ville gøre det. Hvorfor ikke? Det ville være sjovt«.

Indtil videre er det bekræftet, at Jamie Foxx og Alfred Molina, som spillede henholdsvis Electro i ‘The Amazing Spider-Man 2′ og Doctor Octopus i ‘Spider-Man 2’ vender tilbage til universet. Desuden afslører både traileren og plakaten, at Green Goblin, som blev spillet af Willem Dafoe i Sam Raimi-filmene, også gør comeback.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af