Amanda Collin er tilbage i ’Raised By Wolves’ sæson 2 – se traileren

Amanda Collin er tilbage i ’Raised By Wolves’ sæson 2  – se traileren
Amanda Collin i 'Raised by Wolves'. (Foto: HBO Max)

Det er i sandhed et Ridley Scott-år, vi befinder os i.

Instruktøren er aktuel med to spillefilm, den pompøse ’House of Gucci’ og ridderfilmen ’The Last Duel’. Og nu er instruktørens produktionsfirma ’Scott’s Free’ klar med en sæson 2 af sci-fi serien ’Raised by Wolves’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den første trailer blev vist på gårsdagens virtuelle LA Comic-Con. Her kan man se, at der bliver skruet op for intensiteten, og at vores hovedpersoner Father (Abubakar Salim) og Mother, der bliver spillet af danske Amanda Collin, står over for nye og vanskelige udfordringer. 

Mother og Father, der i virkeligheden er androider, bliver nemlig sammen med deres seks menneskebørn en del af en mystisk tropisk koloni. Men ’Mother’ har også et ægte barn, altså et androide-barn, som truer hele menneskeheden.

Udover hovedpersonerne spillet af Abubakar Salim og Amanda Colin, finder man også danske Peter Christoffersen, Ivy Wong, Winta McGrath, Niamh Algar, Jordan Loughran, Matias Varela og Felix Jamieson.

Ridley Scott selv storroste Collin i et interview, som Soundvenue lavede med Scott og Collin sidste år.

Sæson 2 af ’Raised by Wolves’ får premiere hos HBO Max 3. februar 2022. 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af