Jared Leto drømmer om en ‘House of Gucci’-prequel med farmand Al Pacino

Jared Leto drømmer om en ‘House of Gucci’-prequel med farmand Al Pacino
Jared Leto i 'House of Gucci'. (Foto: PR)

Et af de mest bizarre indslag i Ridley Scotts polarisende ‘House of Gucci’ var ikke Lady Gagas særegne ‘italienske’ accent, men derimod Jared Letos løsslupne (for nu at bruge et diplomatisk ord) præstation som Paolo Gucci under adskillige lag proteser.

Paolo var søn af Gucci-patriarken Aldo Gucci, i filmen spillet af Al Pacino, og i modsætning til en længere række anmeldere ved ‘House of Gucci’s premiere, havde Leto en fest med sin outrerede karakter.

Navnlig var method-skuespilleren (som sniffede tomatsovs for at komme i stød til rollen) begejstret for samarbejdet med Pacino. Og følelsen var gengældt.

Hollywood-ikonet har tidligere rost Letos kamæleonske forklædning på settet, og i et interview med det amerikanske radioprogram ‘The Jess Cagle Show’ fortæller selvsamme Leto nu, at hellere end gerne ville lave en prequel til ‘House of Gucci’ med filmfar Pacino. Det skriver Indiewire.

»Jeg ville elske at lave en prequel til ‘House of Gucci’. Vi kunne kalde den ‘Just the Two of Us’«, fortæller Leto, som mener, at der er rigeligt stof at udforske i forholdet mellem de to Gucci’er.

Hvorvidt Ridley Scott er enig i den vurdering, melder historien ikke noget om.

Læs Soundvenues anmeldelse af ‘House fo Gucci’ her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af