‘Saturday Night Live’-stjerne klar i ‘Tiger King’-serie – se den første teaser

Ovenpå Netflix-dokumentarserien ‘Tiger King’s eksplosive success i foråret 2020 var det kun et spørgsmål om tid, før vi fik en en filmatiseret udgave af historien om Joe Exotic og ærkefjenden Carole Baskins betændte forhold.

Og ikke mindst deres forhold til de store kattedyr, de på forkastelig vis begge holder i fangeskab i USA.

I ‘Joe vs. Carole’ indtager John Cameron Mitchell (‘Girls’) og ‘Saturday Night Live’s Kate McKinnon de to hovedroller, og den første teaser for serien lover flere detaljer om duoens brogede fortid end hidtil set:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Joe vs. Carole’ er produceret af Peacock, og lander dermed ikke automatisk på Netflix herhjemme som den oprindelige dokumentarserie og opfølgeren ‘Tiger King 2’ fra sidste år. Det vides endnu ikke, hvilken dansk streamingtjeneste, der kommer til at vise serien.

‘Tiger King 2’ fik 1 stjerne af Soundvenues filmredaktør med ordene: »Luk lortet, Netflix«.

Det ændrer dog ikke på, at selvsamme Netflix er på vej med spin-off-dokumentarserien ‘Tiger King: The Doc Antle Story’, der zoomer ind på titlens bikarakter og opruller en sekterisk sensationshistorie om Doc Antles historik af misbrug, kidnapninger, magtbegær og hjernevaskninger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af