‘Killing Eve’ siger farvel i denne måned: Se traileren til sæson 4

‘Killing Eve’ siger farvel i denne måned: Se traileren til sæson 4
Jodie Comer i 'Killing Eve' sæson 4. (Foto: HBO Max)

»Sådan nogle som os, vi er ikke skabt til lykkelige slutninger … «

Da vi kort før nytår fik den første teaser for ‘Killing Eve’s fjerde og sidste sæson, var det med ovenstående kuldegysende replik som forvarsel for finalen.

Og nu er der blot få uger tilbage til tæppet går 27. februar på HBO Max.

Jodie Comer og Sandrah Oh er naturligvis atter tilbage som henholdsvis lejemorderen Villanelle og hendes on/off-besættelse Eve, ligesom Fiona Shaw også gentager sin rolle som efterretningstjenestechefen Carolyn.

I tråd med seriens faste tradition for at introducere en ny kvindelig showrunner for hver sæson, er det denne gang Laura Neal, som tidligere har skrevet et enkelt afsnit af ‘Sex Education’, som tager tøjlerne på settet.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Killing Eve’ blev en regulær seriesensation, da første sæson landede tilbage i 2018, instrueret af Phoebe Waller-Bridge og klar til at vende krimikoderne på hovedet med en bloddryppende kvindedreven fortælling om begær og mord.

Siden begyndte kvaliteten at svinge noget, men ‘Killing Eve’ er dog sjældent gået på kompromis med velvilligheden til at kaste et lumsk twist eller to i hovedet på os seere. Hvorfor man ikke kan føle sig synderligt sikker på, at vor to hovedpersoner begge når sikkert over målstregen …

‘Killing Eve’ sæson 4 får premiere på HBO Max den 27. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af