Trevor Noah tog pis på Will Smiths Oscar-lussing, da han var vært til Grammy-showet

Trevor Noah tog pis på Will Smiths Oscar-lussing, da han var vært til Grammy-showet
Trevor Noah var vært ved Grammy-uddelingen 2022. (Foto: Rich Fury/Getty Images for The Recording Academy)

Selvfølgelig var det umuligt at forbigå sidste uges store Will Smith-skandale ved Oscar-showet, da musikverdenens pendant til prisuddelingen, Grammy Awards, løb af stablen natten til mandag.

Aftenens vært Trevor Noah tog pis på Will Smith i sin åbningsmonolog, hvor han ifølge Variety sagde:

»Lad være med at tænke på dette som en prisuddeling. Det er en koncert, hvor vi uddeler priser. Vi kommer til at lytte til musik, danse, synge og holde folks navne ude af vores munde. Vi kommer til at give folk priser gennem hele aftenen, så lad os kaste os direkte ud i det«.

Senere på aftenen kommenterede Ahmir ‘Questlove’ Thompson også den dramatiske Oscar-aften, hvor han i sekunderne efter Will Smith-optrinnet modtog en Oscar for sin dokumentarfilm ‘Summer of Soul‘.

Til Grammy-uddelingen præsenterede han prisen for årets bedste sang med ordene:

»Okay, jeg skal præsentere denne pris, og jeg stoler på, at I alle sammen holder jer 150 meter fra mig. Som de siger, er det langt bedre at give end at modtage. Jeg er ikke helt sikker på, at det er rigtigt, for det føltes ret godt at modtage sidste søndag«, sagde musikeren ifølge Variety.

Det sidste nye i skandalesagen om Will Smith er, at skuespilleren har valgt at trække sig fra Oscar-akademiet. Smith afventer lige nu resultatet af en officiel disciplinærsag igangsat af Akademiet.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af