Gary Oldman overvejer at afslutte karrieren med rolle i ny serie: »Pensionering er ude i horisonten«

Gary Oldman overvejer at afslutte karrieren med rolle i ny serie: »Pensionering er ude i horisonten«
Gary Oldman i 'Slow Horses'. (Foto: Apple TV+)

64-årige Gary Oldman er begyndt at overveje, hvordan han skal runde sin fornemme skuespilkarriere af.

I øjeblikket kan Oldman opleves i den nye spionserie ‘Slow Horses’, hvor han spiller MI5-agenten Jackson Lamb. Apple Tv+-serien er baseret på Mick Herrons bogserie, der tæller mere end 10 romaner, og anden sæson er allerede blevet indspillet.

Med det omfattende bogforlæg taget i betragtning kan Oldman godt se sig selv spille rollen i mange år frem – og eventuelt lade den blive karrierens sidste. Det forklarer han i et interview med Deadline.

»Det er alt sammen op til de høje herrer ovenpå, publikum og åbenlyst seertallet, og hvad Apple siger. Men ja, jeg kunne se mig selv spille Jackson i de kommende, hvem ved hvor mange, år. Absolut. For dem, der elsker bøgerne og har været Mick Herron-tilhængere, er han allerede en ikonisk karakter. Så hvis jeg skulle slutte af med et brag – jeg mener, pensionering er ude i horisonten. Yeah, jeg kan se det for mig«, svarer Oldman, da Deadline-journalisten spørger, om han kan se sig selv som skuespiller i en længerevarende serie-franchise.

Da journalisten indvender, at Oldman da er for ung til allerede at snakke om at gå på pension, siger skuespilleren:

»Hvis jeg kan runde det hele af med at spille Jackson Lamb, vil jeg være meget beæret og betragte mig selv som meget heldig. Jeg ville aldrig sige aldrig«.

I skrivende stund har Gary Oldman i hvert fald én anden rolle på tapetet, da han skal medvirke i Christopher Nolans ventede atombombefilm ‘Oppenheimer’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af