Se Harry Styles og Florence Pugh gå i spåner i den nervepirrende trailer til thrilleren ‘Don’t Worry Darling’

Se Harry Styles og Florence Pugh gå i spåner i den nervepirrende trailer til thrilleren ‘Don’t Worry Darling’
Florence Pugh og Harry Styles i 'Don't Worry Darling'. (Foto: PR)

Et ægteskab med Harry Styles er ikke nødvendigvis lykken.

Det erfarer Florence Pughs karakter Alice i Olivia Wildes stærkt imødesete psykologiske thriller ‘Don’t Worry Darling’, der knuser forstadsutopien om villa, Volvo og vovse i tusinde stykker.

Filmen udspiller sig i 1950’erne, hvor nygifte Alice er flyttet med sin mand Jack (Styles) til et eksperimenterende boligbyggeri, der huser mændene, som arbejder for det tophemmelige Victory-projekt, og deres familier.

Men som vi ser i den nervepirrende første trailer, er intet, som det ser ud under den pæne overflade i det solbeskinnede boligkvarter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den stjernespækkede rolleliste tæller desuden Chris Pine, Nick Kroll, KiKi Layne (‘If Beale Street Could Talk’) og Gemma Chen (‘Eternals’). Olivia Wilde medvirker også selv i en birolle.

‘Don’t Worry Darling’ markerer Wildes anden spillefilm som instruktør. Hun fik en flot debut med den stærke ungdomsfilm ‘Booksmart’.

Denne gang lader hun til at have skruet op for de visuelle ambitioner med en blændende flot fotografering, der vækker mindelser om ‘Midsommar’ med filmens fængslende, kultiske setting, som langsomt driver Alice til vanvid. Oscar-nominerede Matthew Libatique (‘A Star Is Born’, ‘Black Swan’) står for billedsiden.

‘Don’t Worry Darling’ forventes at få biografpremiere herhjemme 22. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af