‘Squid Game’ sæson to får officielt grønt lys hos Netflix – disse karakterer vender tilbage

‘Squid Game’ sæson to får officielt grønt lys hos Netflix – disse karakterer vender tilbage

Der var næppe nogen tvivl om, at gigasucessen ‘Squid Game’ ville blive fornyet med en sæson to hos Netflix efter første sæsons massive seertalsrekord.

Nu har Netflix omsider bekræftet, at der er givet grønt lys til en ny sæson af deres mest populære serie nogensinde.

Serieskaber Hwang Dong-hyuk brugte lejligheden til at tease for den kommende sæson på Twitter, hvor han blandt andet løftede sløret for, hvilke karakterer vi kan forvente at se i sæsonen:

»Det tog 12 år at bringe den første sæson af ‘Squid Game’ til live sidste år. Men det tog 12 dage for ‘Squid Game’ at blive den mest populære Netflix-serie nogensinde. Som manuskriptforfatter, instruktør og producer af ‘Squid Game’ skal der lyde et stort shout out til fans over hele verden. Tak fordi I ser vores serie«. skriver han og fortsætter:

»Og nu: Gi-hun vender tilbage. The Front Man vender tilbage. Sæson to er på vej. Manden i jakkesættet med ddakji’en vender måske tilbage. I vil også blive introduceret til Young-hees kæreste, Cheol-su«.

Hwang Dong-hyuk har tidligere udtalt, at vi kan forvente at se sæsonen i slutningen af 2023 eller starten af 2024. Han har også fortalt om det kreative pres, der hviler på hans skuldre over at skulle levere en ny sæson.

Netflix har i samme ombæring delt en ildevarslende miniteaser for sæsonen:

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af