Ny Viaplay-serie med stortalentet Filippa Navarana tackler overgreb – se teaseren

Ny Viaplay-serie med stortalentet Filippa Navarana tackler overgreb – se teaseren
Filippa Navarana i 'Håber du kom godt hjem'. (Foto: Nikolaj Lok)

Filippa Navarana, datter af Nikolaj og Nukaka Coster-Waldau, debuterede med bravur tidligere på året i Jonas Risvigs ungdomsserie ‘Salsa’. Nu er det unge stortalent snart aktuel i Viaplay-serien ‘Håber du kom godt hjem’, der omhandler et barskt emne.

Navarana spiller 16-årige Louise, der får vendt sit liv på hovedet, da hendes bedste veninde Monica bliver voldtaget til en fest, efter at Louise forlod hende der.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun beslutter sig for at finde gerningsmanden, hvilket kompliceres, da mistanken falder på outsideren Thais – som hun selv har forelsket sig i. Tager hun venindens parti eller forsvarer hun fyren, som man mener er uskyldig?

‘Håber du kom godt hjem’ var at finde på vores liste over de mest ventede danske serier i år, og der er da på papiret også åbenlyse sammenligninger at drage med hits som ‘I May Destroy You’ og ‘Promising Young Woman’.

Serien er dog baseret på DR-podcasten ‘Det med Liv’. Podcastens forfatter, Julie Budtz Sørensen, har også skrevet serien, der instrueres af Nils Holst-Jensen.

På rollelisten ses desuden unge talenter som Vilmer Trier Brøgger (‘Brakland’), Isabella Møller Hansen (‘Puls’), Maja Ida Thiele (‘Akavet’) og Sandra Guldberg Kampp (‘Kød & Blod’).

Der er premiere på Viaplay 21. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af