Den danske trailer til Ruben Östlunds ‘Triangle of Sadness’ er en perle i sig selv

Den danske trailer til Ruben Östlunds ‘Triangle of Sadness’ er en perle i sig selv
'Triangle of Sadness'. (Foto: Plattform Produktion)

Man kan godt klippe en god trailer ud af en dårlig film og klippe en dårlig trailer ud af en god film.

Men man kan også bare få en umanerligt underholdende film til at se umanerligt underholdende ud, og det er netop, hvad man har gjort med den danske trailer til ‘Triangle of Sadness’, der i sig selv er en lille veloplagt forlystelse, som sætter fingeren på essensen af Ruben Östlunds Guldpalmevinder, fra skarp modesatire til luksusliv i høj søgang!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Triangle of Sadness’ handler om et modelpar, der kommer med på et luksuskrydstogt, som på alle måder ender i stormvejr. Rygtet om det 20 minutter lange brækorgie er forlængst kommet filmen i forkøbet!

Du kan møde den provokerende svenske mester, der uomtvisteligt er en af de største instruktører i tidens filmlandskab, ved Soundvenues forpremiere 14. september på ‘Triangle of Sadness’, der sensationelt vandt Guldpalmen i Cannes i år, Östlunds anden i træk.

Mens Östlund i ‘The Square’ gav Claes Bang og Christoffer Læssø et internationalt udstillingsvindue, er Zlatko Buric og Vicki Berlin denne gang på rollelisten sammen med blandt andre Woody Harrelson som spritstiv kaptajn.

‘Triangle of Sadness’ får ordinær premiere 22. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af