Ny serie udlægger overgrebsanklagerne mod Armie Hammer og hans families kontroversielle historie – se traileren

Ny serie udlægger overgrebsanklagerne mod Armie Hammer og hans families kontroversielle historie – se traileren
Armie Hammer. (Foto: Lars Niki/Getty Images)

Armie Hammer faldt fra Hollywoods tinder sidste år, da han blev anklaget for voldtægt, kannibalisme og fysisk og psykologisk misbrug – anklager som blev sat i forbindelse med hans magtfulde families kontroversielle baggrund.

Nu dykker den nye Discovery+-serie ‘House of Hammer’ ned i anklagerne mod Armie Hammer, mens den også opruller Hammer-slægtens kontroversielle fortid.

Den første trailer til serien er landet og den viser ikke blot nogle af de kvinder, der har anklaget Hammer for misbrug, men også Hammers moster, Casey Hammer, som fortæller, at den dysfunktionelle Hammer-slægt var som »’Succession’ gange med en million«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dokumentaren vil bruge dybdegående arkivmateriale og nye interviews med ofre og familiemedlemmer til at undersøge det dysfunktionelle dynasti med mandlige figurer, der ifølge serien udviser alle de sønderlemmende konsekvenser af privilegie, når det går helt galt.

Hammer-slægtens kontroversielle fortid er blandt andet tidligere blevet udlagt i en stor artikel i Vanity Fair.

Sidste år blev Armie Hammer først anklaget for fysisk og psykisk vold mod kvinder, han har haft forhold til. Siden stod en kvinde frem og anklagede ham for voldtægt, hvilket førte til, at han blev fyret fra film og serier som ‘The Offer’, Taika Waititis ‘The Next Goal Wins’ og ‘The Billion Dollar Spy’.

‘House of Hammer’ får premiere på Discovery´+ 2. september.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af