Provinsgyset ligger på lur i DR’s kommende ungdomsmysterie

Provinsgyset ligger på lur i DR’s kommende ungdomsmysterie

Ringer ‘Stranger Things’-klokkerne på DR? 

Den kommende DR-serie ‘Nordland ’99’ foregår i en søvnig provinsby anno 1999, hvor normaliteten går op i sømmene, da en ung mand pludselig forsvinder. 

For da hans venner og søster prøver at finde ud af, hvad der er sket, viser det sig, at lokalsamfundet gemmer på en grim hemmelighed. Og en efter en forvandler menige medbeboere sig til medskyldige. Men kan de unge overhovedet stole på hinanden? 

‘Nordland 99’ har Elias Budde Christensen, Emilie Kroyer Koppel og Noa Risbro i hovedrollerne. Elias Budde Christensen er aktuel i Jonas Risvigs ‘Drenge’, ligesom Sylvester Byder, der også findes på rollelisten til ‘Nordland 99’.  

Troels Lyby spiller landsbybetjenten, der helst lukker øjnene for problemerne og ikke bryder sig om de unges søgen efter svar. 

Elias Budde Christensen har tidligere medvirket i ‘Dating for letøvede’ som fik 5 stjerner med på vejen fra Soundvenues anmelder Johanne Høgfeldt. 

De to første afsnit – af otte i alt – lander den 14. oktober på DRTV. Bag serien står Kasper Møller Rask, der får sin debut som serieskaber og instruktør.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af