‘Dahmer’ er allerede den niende mest sete engelsksprogede serie på Netflix nogensinde

‘Dahmer’ er allerede den niende mest sete engelsksprogede serie på Netflix nogensinde
'Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story'. (Foto: Netflix)

Ryan Murphys Netflix-serie om seriemorderen Jeffrey Dahmer bliver ved med at trække millioner af seere.

I sin første fulde uge på streamingtjenesten er serien blevet set 299,84 millioner timer ifølge Netflix. Det betyder, at den i løbet af sine første 12 dage sammenlagt er blevet set i alt 496 millioner timer.

Det placerer serien på en niende plads over de engelsksprogede serier på Netflix, der er blevet set flest timer i løbet af deres første 28 dage på platformen.

‘Dahmer’ ligger bag serier som ‘Bridgerton’, ‘The Witcher’ og ‘Stranger Things’, men har altså yderligere 16 dage til at stryge op ad listen. Og med denne fart virker en første- eller andenplads ikke utænkelig. Se den fulde top 10 nederst i artiklen.

Når det gælder serier, som ikke er på engelsk, sidder ‘Squid Game’ dog stadig tungt på tronen over de mest sete serier på Netflix nogensinde. Den position kan ‘Dahmer’ næppe rokke ved.

‘Dahmer’ har ikke kun fået en god seermodtagelse. Vores anmelder uddelte fire stjerner og roste blandt andet Evan Peters’ isnende portræt af morderen.

Serien har dog også modtaget kritik, blandt andet fra familier til Dahmers ofre og for at være faktuelt unøjagtig.

‘Monster – Dahmer: The Jeffrey Dahmer Story’ kan ses på Netflix.

Top 10 mest sete engelsksprogede serier på Netflix i løbet af deres første 28 dage på platformen per 4. oktober 2022. (Foto: Netflix)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af