Milad Avaz laver sin første film med stjernespækket cast – Sebastian og Andreas Jessen i front

Milad Avaz laver sin første film med stjernespækket cast – Sebastian og Andreas Jessen i front
Milad Avaz instruerer Sebastian Jessen, Ari Alexander og Andreas Jessen. (Foto: Anne Schwartz)

I 2017 slog de tre selvlærte Avaz-brødre igennem med det selvfinansierede drama ‘Mens vi lever’ – Mehdi som instruktør, Milad som manuskriptforfatter og Misam som producer.

Siden er Mehdi gået i den ene retning og Milad og Misam i en anden, og Milad Avaz imponerede med sit første soloprojekt i form af den vellykkede TV 2-serie ‘Alfa’, der desværre ikke blev forlænget med sæson 2.

I stedet har han kastet sig over sin første spillefilm som instruktør, og optagelserne er netop afsluttet.

Filmen hedder ‘Bedre tider’, og ligesom i ‘Alfa’ er brødrene Sebastian og Andreas Jessen på rollelisten, flankeret af navne som Ari Alexander, Johanne Milland, Lars Brygmann, Rasmus Botoft og Casper Phillipson.

Ari Alexander spiller Oskar, der kommer ud fra psykiatrisk klinik og samles op af sin succesfulde bror Karl (Sebastian Jessen), der kort efter kommer til at hæfte for en udestående gæld i deres fars bageri i Nordsjælland. Sammen med deres tredje bror Lukas (Andreas Jessen) konfronterer de deres far (Lars Brygmann) – blot for at finde ud af, at det står meget værre til end frygtet.

Heldigvis har deres far en skudsikker plan: at bage verdens største træstamme!

Filmen er, ikke ulig ‘Mens vi lever’, lavet uafhængigt af private investeringer uden støtte fra Det Danske Filminstitut – imponerende af et lille filmhold i en tid, hvor filmbranchen med corona og rettighedskonflikt er presset.

‘Bedre tider’, der er produceret af Misam Avaz, ventes at få biografpremiere til næste efterår.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af