Jennifer Aniston mener, at filmstjernernes tid er forbi og hader sociale medier: »Det er tortur«

Jennifer Aniston mener, at filmstjernernes tid er forbi og hader sociale medier: »Det er tortur«
Jennifer Aniston. (Foto: Rich Fury/Getty Images)

Jennifer Aniston lagde Instagram ned, da hun i 2019 delte sit første billede på platformen og øjeblikket fik millioner af likes.

Det kan derfor komme som en overraskelse, at skuespilleren ikke kan fordrage sociale medier.

»Jeg hader sociale medier. Jeg er ikke god til dem. Det er tortur for mig. Grunden til, at jeg kom på Instagram, var for at lancere en kollektion, men så kom pandemien og vi endte med ikke at lancere. Så jeg sad tilbage med at være på Instagram. Det kommer ikke naturligt«, fortæller Aniston i et interview med magasinet Allure.

Et andet sted i interviewet fortæller Aniston, at hun ser filmstjernernes glamour-status som være døende, hvilket oplagt kan kobles sammen med det øgede fokus på sociale medier:

»Jeg føler, at det (klassisk filmstjernestatus, red.) er ved at uddø. Der er ikke flere filmstjerner. Der er ikke mere glamour. Selv Oscar-festerne plejede at være så sjove«.

Hun gisner videre om, at ‘Friends’ kolossale succes muligvis har noget at gøre med, at serien skildrer en tid før sociale medier og smartphones.

»Der er folk, der siger, at ‘Friends’ reddede dem under cancerdiagnoser. Der er så mange folk med så stor taknemmelighed over et lille show. Vi elskede virkelig hinanden, og vi tog os af hinanden. Jeg ved ikke, hvorfor serien stadig ræsonnerer. Der er ingen iPhones. Det er kun folk, der taler sammen. I dag er der ingen, der taler sammen længere«.

Jennifer Aniston var senest aktuel i anden sæson af ‘The Morning Show’ og den store ‘Friends’-reunion sidste år. Hendes kommende projekter tæller tredje sæson af ‘The Morning Show’ og ‘Murder Mystery 2’ med Adam Sandler på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af