Fertilitetsklinikken har fucket grueligt op i traileren til ‘Bytte bytte baby’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi står midt i et decideret babyboom i dansk film og tv.

Udover efterårets komedie ‘Lykkelige omstændigheder’, Netflix-serien ‘Skruk’ og Cecilie McNairs fertilitetsdrama ‘Ønskebarn’, venter et humoristisk spin på vejen til graviditet med spillefilmen ‘Bytte bytte baby’, der lader til at føje fertilitetsforviklingskomedie til det danske filmleksikon.

Her følger vi to væsensforskellige par, der begge er blevet gravide som følge af en fertilitetsbehandling, som kommer galt på afveje, hvis man skal tro filmens trailer, der netop er landet.

Hos Cecilie (Mille Dinesen) og Andreas (Lars Ranthe) er der ingen slinger i valsen, mens de yngre og mere flippede Liv (Katinka Lærke Petersen) og Malthe (Kasper Dalsgaard) har en mere rolig og, uha, vegansk tilgang til livet.

Det gør det til en ekstremt umage affære, da det viser sig, at graviditetsklinikken har lavet rod i deres befrugtning, så der er sket en vaskeægte babyforbytning.

Katinka Lærke Petersen og Kasper Dalsgaard er begge aktuelle i Julie Rudbæk og Jesper Zuschlags ‘Elsker dig for tiden’.

Kasper Dalsgaard leverede en stærk filmdebut som hovedrolleindehaver i den biografaktuelle komedie, der var et af årets 10 største skuespilgennembrud.

Katinka Lærke Petersen har tidligere gjort indtryk i DR-serien ‘Når støvet har lagt sig’, ‘Overleverne’ og DR3-serien ‘Far’.

Bytte bytte baby’ er instrueret af Barbara Topsøe-Rothenborg, der tidligere i år var aktuel med Netflix-filmen ‘Kærlighed for voksne’.

‘Bytte bytte baby’ får premiere 13. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af