Se de første klip fra den kommende ‘True Detective’-sæson med Jodie Foster i HBO Max-teaser for næste års mest ventede titler

Se de første klip fra den kommende ‘True Detective’-sæson med Jodie Foster i HBO Max-teaser for næste års mest ventede titler
Jodie Foster i 'True Detective: Night Country'. (Foto: Screenshot/HBO)

I 2014 skabte Nic Pizzolatto en af tidens bedste krimiserier, eller sæsoner vel at mærke, med første sæson af ‘True Detective’ – en ekstremt stemningsfuld og mørk mordopklaring med fænomenale præstationer af Woody Harrelson og Matthew McConaughey.

Anden sæson i antologiserien kan man med rette springe over, mens tredje sæson med Mahershala Ali bestemt var hæderlig, dog uden at nå helt de samme højder som den mesterlige første sæson.

I foråret blev det annonceret, at en fjerde sæson var på vej med titlen ‘True Detective: Night Country’ med Jodie Foster i en af hovedrollerne. Denne gang uden Nic Pizzolatto, da HBO ikke var så lune på hans idé for den nye sæson. Her kom det frem, at tøjlerne i stedet blev givet videre til Issa López og ‘Moonlight’-instruktør Barry Jenkins som producer.

Mens plotdetaljer og videre detaljer har været under lås og slå, giver HBO Max os nu en tidlig julegave med en plotsynopsis samt en lille snert af, hvad der er i vente for den nye sæson via deres teaser for næste års indhold på streamingtjenesten. Her kan man også smugkigge på ventede titler som ‘The Last of Us’, ‘Succession’ sæson fire og ‘The Idol’:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Da den lange vinternat falder på i Ennis, Alaska, forsvinder de otte mænd, der opererer Tsalal Arctic Research Station sporløst. Til at udforske sagen må de to detektiver Liz Danvers (Foster) og Evangeline Navarro (Kali Reis) konfrontere deres fortid og de mørke sandheder, der ligger skjult i den arktiske is«, lyder den officielle plotsynopsis til ‘True Detective: Night Country’.

På rollelisten finder man også John Hawkes, Christopher Eccleston, Fiona Shaw, Finn Bennett, Anna Lambe, Aka Niviâna, Isabella Star Lablanc og Joel D. Montgrand.

‘True Detective: Night Country’ får premiere til næste år, men den præcise dato kendes ikke endnu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af