Se Matt Damon fortælle historien om dengang, George Clooney sked i kollegas kattebakke

Se Matt Damon fortælle historien om dengang, George Clooney sked i kollegas kattebakke
Matt Damon, George Clooney og Brad Pitt i 'Ocean's 13'. (Foto: PR)

Der kom sandheder på bordet, da Matt Damon introducerede George Clooney foran en fyldt sal ved årets Kennedy Center Honors, hvor Clooney blev hyldet for sin skuespilkarriere.

De to skuespillere er gode venner privat og har spillet over for hinanden i en række film, så ikke overraskende havde Damon også en del morsomme anekdoter om Clooney at fortælle fra scenekanten, hvoraf et uddrag nu kan ses i et kort videoklip fra aftenen. Blandt andet om dengang, Clooney sked i skuespiller Richard Kinds kattebakke som en joke.

»Det er blevet sagt, at min ven George Clooney er en af de sidste sande filmstjerner«, indleder Damon sobert sin tale og fortsætter:

»Det fik mig til at tænke på, nøjagtig hvad det betyder. Selvfølgelig har en række af tidligere Kennedy Center-prismodtagere været klassiske filmstjerner. Skuespillere med klasse og raffinement som Cary Grant, Henry Fonda, Paul Newman og George Peck«.

»Og så tænker jeg på George… en mand, der engang sked i Richard Kinds kattebakke som en joke«, griner Damon.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og det er ikke den eneste gode historie, der kommer frem. Damon fortæller også, at Clooney engang stjal Bill Clintons brevpapir »og skrev falske noter til skuespillere om, hvor meget præsidenten elskede deres film«.

Clooney tager øjensynligt joken i stiv arm. I klippet kan man kort se ham trække på skuldrene og smile.

George Clooney har i år været aktuel som skuespiller i den romantiske komedie ‘Ticket to Paradise‘ over for Julia Roberts og som instruktør på ‘The Tender Bar‘ med Ben Affleck i hovedrollen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af