Mor til Jeffrey Dahmer-offer retter kritik mod Evan Peters efter Golden Globe-sejr

Mor til Jeffrey Dahmer-offer retter kritik mod Evan Peters efter Golden Globe-sejr
Evan Peters som Jeffrey Dahmer i 'Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story'. (Foto: Netflix)

Evan Peters var blandt prisvinderne, da Golden Globe-uddelingen løb af stablen i Hollywood tidligere på ugen.

Skuespilleren blev hædret med prisen for bedste mandlige skuespiller i en miniserie for sit portræt af den notoriske seriemorder Jeffrey Dahmer i Ryan Murphys enormt populære Netflix-serie ‘Dahmer’.

Men det er ikke alle, der er glade for Peters’ sejr. Shirley Hughes, mor til den aspirerende model Tony Hughes, der blev dræbt af Dahmer, har i TMZ rettet en skarp kritik mod Peters.

Hun har været en af de mest udtalte kritikere af serien, siden den udkom sidste år, og hun mener fortsat, at seriens popularitet og sejr ved prisuddelinger kan være skadende og skubbe til fascinationen af seriemordere.

»Der er en masse syge mennesker rundt omkring i verden, og at folk vinder priser for at spille mordere holder besættelsen i live. Det får syge mennesker til at nyde berømmelsen«, siger hun og fortsætter:

»Det er en skam, at folk kan tage vores tragedie og tjene penge på den. Ofrene har ikke fået en øre. Vi gennemgår de her følelser hver dag«.

Shirley Hughes fortæller desuden, at hun er skuffet over, at Evan Peters ikke nævnte ofrene i sin takketale, hvor han nøjedes med at sige, at »serien var vanskelig at lave og se, men jeg håber oprigtigt, at der kom noget godt ud af den«.

‘Dahmer’ udkom i efteråret 2022 til udmærkede anmeldelser, og er siden blevet den tredjemest sete serie nogensinde på Netflix. Efterfølgende har debatten raset om, hvorvidt de pårørendes kritik af serien var berettiget eller ej.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af