Bruce Willis’ kone bønfalder paparazzi-fotografer om at give ham plads

Bruce Willis’ kone bønfalder paparazzi-fotografer om at give ham plads
Bruce Willis i 'Death Wish'. (Foto: PR)

Sidste måned fik Bruce Willis konstateret demens. Det skete knapt et år efter, at Willis indstillede karrieren grundet afasi – en sygdom, der giver taleforstyrrelser.

Den triste nyhed har desværre også ført til, at endnu flere paparazzi-fotografer forsøger at få billeder af Willis’ for at dokumentere hans liv med sygdommen.

Det har nu fået hans kone Emma Heming Willis til at bønfalde paparazzi-folkene om at give skuespilleren plads, når han bevæger sig uden for.

»Det er tydeligt, at der stadig mangler meget uddannelse på området. Den her går ud til de fotografer og videofolk, der forsøger at få eksklusive billeder af min mand, når han er uden for: Hold afstand. Jeg ved, at det er jeres arbejde, men måske kan I holde jeres afstand«, siger hun på Instagram og fortsætter:

»Til videfolkene: Vær venlig at lade være med at råbe ad min mand for at spørge ham, hvordan han har det. Drop woo-hoo-lydene og yippee ki-yay-lydene. Giv ham hans plads. Tillad vores familie eller hvem end, der er sammen med ham den dag, at få ham sikkert fra A til B«.

Emma Heming Willis blev ansporet til at lave opråbet, efter at Bruce Willis blev antastet af medierne, da han var ude på en kort tur i Santa Monica.

Bruce Willis har siden ‘Die Hard’ været en af amerikansk films største actionstjerner med andre værker som ‘The Last Boy Scout’, ‘Det femte element’ og ‘Unbreakable’.

Hans karakterroller tæller ‘Pulp Fiction’, ‘Den sjette sans’, ’12 Monkeys’, ‘Unbreakable’, ‘Sin City’ og ‘Motherless Brooklyn’.

Hans sidste film bliver actionfilmen ‘Assassin’, der får premiere i år.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af