Johnny Depps første film efter fyring og Amber Heard-retssag åbner Cannes Film Festival

Johnny Depps første film efter fyring og Amber Heard-retssag åbner Cannes Film Festival

Johnny Depp er tilbage.

Hans første film, siden han blev fyret fra ‘Fantastiske skabninger 3’ og efterfølgende vandt den enormt mediedækkede retssag mod Amber Heard, er udtaget til at åbne den prestigiøse Cannes Film Festival.

Det er hans præstation som Kong Louis XV i den anerkendte franske filmskaber og skuespiller Maïwenns film ‘Jeanne du Barry’, man vil kunne opleve som åbningsfilm på Croisetten i midten af maj. Det skriver Variety.

Filmen skildrer arbejderklassekvinden Jeanne Vauberniers forhold til kongen, som bliver vanvittigt forelsket i hende – uvidende om hendes lave klasse.

Jeanne bliver spillet af Maïwenn selv, mens resten af rollelisten prydes af anerkendte franske skuespillere som Melvil Poupaud, Benjamin Lavernhe, Pascal Greggory og Pierre Richard.

Filmen forventes at få premiere i festivalens hovedkonkurrence. Maïwenn har tidligere konkurreret om Guldpalmen med film som ‘Polisse’, der vandt Juryens Pris i 2011, og ‘My King’ fra 2015, der vandt prisen for bedste kvindelige skuespiller.

Cannes Film Festival løber af stablen fra 16. maj. Det fulde program annonceres i næste uge, men vi ved allerede, at Martin Scorseses ventede western ‘Killers of the Flower Moon’ og den sidste ‘Indiana Jones’-film får premiere på festivalen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af