Se Jack Harlow som basketguru i traileren til ‘White Men Can’t Jump’-remake

Se Jack Harlow som basketguru i traileren til ‘White Men Can’t Jump’-remake
'White Men Can't Jump'. (Foto: Disney+)

Rapper Jack Harlow får sin filmdebut i gentænkningen af basketball-klassikeren ‘White Men Can’t Jump’.

Harlow spiller den tidligere basketstjerne Jeremy, der efter skader satte en stopper for karrieren dominerer gadebanerne i Los Angeles.

Her møder han Kamal, spillet af Sinqua Walls (‘Friday Night Lights’), der spolerede sin egen lovende karriere i sporten.

De to talentfulde spillere starter ikke ud som bedste venner, men Jeremy ender med at hjælpe Kamal, da han får en mulighed, for at løse sine økonomiske problemer.

Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ud over Harlow er rapperen Vince Staples også på rollelisten sammen med blandt andre Teyana Taylor og nyligt afdøde Lance Reddick.

Den originale ‘White Men Can’t Jump’ fra 1992 havde to lignende karrakterer i hovedrollerne spillet af Wesley Snipes og Woody Harrelson.

Manuskriptet til rebootet er skrevet af Doug Hall og Kenya Barris. Barris har tidligere lavet genfortolkninger af ‘Shaft’ og ‘Cheaper by the Dozen’, men var senest aktuel med Netflix-komedien ‘You People’.

Filmen er instrueret af Calmatic, der også står bag den opdaterede version af 90’er-festfilmen ‘House Party’.

‘White Men Can’t Jump’ kan ses på Disney+ fra den 19. maj.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af