Anmelderudskældte ‘A Beautiful Life’ er blandt verdens mest populære Netflix-film lige nu – se Christopher poppe champagne

Anmelderudskældte ‘A Beautiful Life’ er blandt verdens mest populære Netflix-film lige nu – se Christopher poppe champagne
Christopher i 'A Beautiful Life'. (Foto: Martin Dam Kristensen/ Netflix)

Mehdi Avaz er ikke altid den mest populære instruktør hos anmelderne, men man må give ham, at han forstår at nå et bredt publikum.

Hans forrige film ‘Toscana’ med Anders Matthesen blev en af de mest populære ikke-engelsksprogede film på Netflix, da den udkom – og nu har Avaz simpelthen gjort det igen med sin aktuelle film ‘A Beautiful Life’ med Christopher i hovedrollen.

Ifølge Netflix’ officielle top 10 over den forgangne uges mest sete film – både engelsksprogede og ikke-engelsksprogede – ligger ‘A Beautiful Life’ på en solid tredjeplads med hele 16,7 millioner sete timer i løbet af filmens første fire dage på platformen.

Mediet Flixfilm rapporterer, at filmen er at finde på top 10 i mere end 60 lande, hvoraf den i 40 af disse har gjort indtog i top 3. I Danmark og ni andre lande ligger den nummer 1.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Christopher fejrede nyheden om filmens succes for et par dage siden, hvor han delte en video af sig selv, der popper en flaske champagne, mens hans barn kigger på. I et andet opslag beretter han, at det også går godt for filmens soundtrack på hitlisten.

‘A Beautiful Life’ handler om den lavmælte fisker Elliot (Christopher), der pludselig viser sig at være et kæmpe musikalsk talent med kurs mod stjernerne.

Filmen fik to stjerner af Soundvenues anmelder, der opsummerede sin dom:

»Christopher er en åbenlyst troværdig som popstjerne, men derudover føles Mehdi Avaz’ Netflix-film ’A Beautiful Life’ kunstig og halvbagt«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af