Ezra Miller takker DC-cheferne i kontroversiel tale ved ‘The Flash’-premiere

Ezra Miller takker DC-cheferne i kontroversiel tale ved ‘The Flash’-premiere
Ezra Miller ved Los Angeles premieren på 'The Flash'. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Det er endelig sket. ‘The Flash’ har efter megen tumult fået premiere, og hovedrolleindehaver Ezra Miller (der bruger pronominerne de/dem) talte ved premieren.

I et klip fra begivenheden postet på Twitter af mediet Deadline, ses den skandaleombruste skuespiller holde en kort tale inden visningen af den nye superheltefilm, hvor de takker filmens instruktør, producere og cheferne for DC for deres støtte igennem Millers krise, der blandt andet har drejet sig om anholdelser for voldelig adfærd og meget upassende opførsel overfor børn.

Miller takker specifikt »den dynamiske duo« James Gunn og Peter Safran, der sammen står i spidsen for DC Studios, der producerede ‘The Flash’. De takkes for deres »nåde, dømmekraft og omsorg i kontekst af mit liv og for at bringe det her øjeblik til live«.

Derudover takker Miller »de tusindvis af kunstnere og arbejdere, der lavede den her film. Alle der støttede os i vores liv og i verden. Og alle der støtte mig i mit liv og i verden i løbet af denne 10 år lange prøvende og meget smukke rejse«.

Skuespillerens opførsel affødte i sin tid et ultimatum fra DC Studios’ moderselskab Warner Bros., der ikke ville have Miller involveret i opløbet til filmens premiere, medmindre de gik i behandling, hvilket de gjorde.

De to studieoverhoveder Gunn og Safran beskyttede blandt andet Miller ved årets DC præsentationer i Los Angeles (via Indiewire).

»Ezra er fuldstændigt dedikeret til deres bedringsproces, og vi støtter helt og aldeles op om den rejse, de er på lige nu«, sagde Safran og tilføjede: »I vores samtaler med dem i løbet af de sidste par måneder, føles det som om, de gør enormt fremskridt«.

Ved samme lejlighed fremhævede Gunn den komplicerede proces bag så stor en film som ‘The Flash’: »Jeg føler også, det er vigtigt at pointere, at tusindvis af mennesker arbejdede på ‘The Flash’, og de her mennesker dedikerede de sidste par år af deres liv til at lave noget helt særligt«, sagde han og fortsatte:

»Andy Muschietti, instruktøren og Barbara Muschietti, produceren, Christina Hodson, manuskriptforfatteren, Michael Keaton, alle de her andre mennesker. At gøre det til at en film afhænger af en enkelt person kan være frustrerende som filmskaber, specielt som instruktør, der ved, at en skuespiller ofte bruger tre måneder på nogle optagelser, og en instruktør bruger to år på at lave det«.

‘The Flash’ kan ses i biografen nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af